top of page

Padel MasterClass med Carolina Navarro Björk og hvorfor det er noe for deg.

Updated: Oct 26, 2022

–Nesten der, men ikke helt? Kjenner du på deg at du begynner å vinne i padelkonkurranser, men så er ikke slagene eller ballene helt der de skal være. RANKINGEN stiger ikke, men heller frustrasjonen fordi du ikke får det til?!


Det er mye som kan skrives om Carolina Navarro Björk (det er bare å Google henne), men jeg ville bare gi dere en liten intro så dere forstår hva dere får i hennes MASTERCLASS og hva hun gir til dere. Hun er super sympatisk og har gitt lenge av seg selv i padelmiljøet, både i Spania og nå står Sverige for tur da hun skal begynne å spille under det svenske flagget.



Hun er EN STJERNE i verdensklassen og har vært verdensmester 9 ganger, og hun har tilbudt seg å gi MasterClass til nordmenn. DERE ER HELDIGE som får denne sjansen. HUN HAR IKKE MYE TID, og det er ikke sikkert det blir noe neste gang.


Er det en som kan HJELPE deg på veien til seier og større glede av mestring på padelbanen, er det henne, men hvem er hun?

Carolina Navarro Björk er aktiv WPT spiller i 2022 og er i skrivende stund ranket som nr 25.

Hun spiller sammen med CLAUDIA JENSEN SIRVENT, 17 år og for sin unge alder å regne vil bli en av fremtidens topp padelspillere.


Carolina har tidligere i år spilt sammen med ELISABET AMATRIAÍN ARMAS (og i 2021), men for oss padelspillere i Spania, er det med CECILIE REITER (som kommenterer WorldPadeltour-matchene vi ser på WorldpadeltourTV.com) vi kjenner henne best med.


De delte padelbanen i 12 år og sammen BLE VERDENS BESTE gjennom 4 år.





De startet også PALA PARA TODOS, som betyr RACKET FOR ALLE. Det er en padelskole for vanskeligstilte, være seg fysisk eller psykisk. Det var her på denne turneringen Pala Para Todos i 2021 at jeg møtte henne for andre gang. Jeg vant overraskende hovedpremien i loddtrekningen –som var hennes Starvie Padel Racket.


Carolina og Ceci er med på en dokumentar som STARVIE står bak. Hun har i mange år vært med å bygge opp padel og miljøet rundt det.





Scan QR koden for å melde din interesse til hennes MasterClass

Hun skal kjøre et kurs mot svenskene også, og prisen er den samme! –Om dere lurer. SVENSKENE er som sagt et lysår foran Norge når det gjelder padel, bredde og nivå. Det er bare å se på turneringene som spilles med og/ eller mot svenskene. Jeg vil ikke nevne navn, men 6-0, 6-0 på siste turnering mot svenskene sier mer om nivået som kan heves og det handler ikke om at vi har gode spillere eller ikke. Nordmenn er faktisk veldig gode tatt i betrakning hvor kort sporten har vært i Norge. Som breddesport runder det 1 år nå, og det er gode muligheter med riktig coaching. Vær stolte!


Sverige har hatt padel i så mange år nå, at der har interessekurven begynt å dale. Men til gjengjeld har de padelspillere med lang erfaring og som har begynt å klatre og bli synlige i WPT rankingen. CAROLINA NAVARRO BJÖRK er klar for å stille som svenske og gjøre noe for padelmiljøet i Sverige.

Bli først ute og lær å kjenne en ydmyk padelstjerne som kan hjelpe deg på veien opp mot stjernehimmelen i norsk padelmiljø eller videre utenfor Norges grenser.

Det er vel noen steg til som trengs for å skinne på den internasjonale padelbanen, men som man sier –Roma ble ikke bygget på én dag.


Meld din interesse her:


Eller skann QR koden:


Fakta: Carolina Navarro Björk ble født i Malaga, men er halvt svensk fordi moren hennes er det. Hun snakker svensk flytende. Du kan bl.a høre intervju med henne i padelpodden fra 2019.

Se i link en post som jeg skrev om henne i 2018 og som var mitt første møtet med verdensstjernen. https://www.tumblr.com/blog/view/helenamillerart/176773564934


Ha en god dag, og vi sees i Spania, ikke sant? ;)

Hilsen Helene Padel arrangør (IG @hmminspain)

For gruppebestilling fly og bosted (håndteres av Coworker Event)

Comments


bottom of page